WORKSHOP

CA SA ITI PASTREZI RELATIILE, FA CEVA. ALTCEVA

Poti sa iti pastrezi si sa iti infrumusetezi relatiile, chiar daca par ca vor sa se destrame de la sine? Chiar si cand ceilalti vor sa le rupa? Orice relatii? Cu oricine? Oricand?
Cand te indepartezi de prieteni, sau prietenii se indeparteaza de tine, cand vezi cum altii se supara numai fiindca tu te aperi de atacurile lor, cand cei din jur par sa nu te inteleaga, cand esti nevoit(a) sa te relationezi din obligatie cu persoane cu care te intelegi atat de greu, merita sa te intrebi:  se poate si altfel?

Evenimentul de acum, ultimul dintr-o serie de trei, iti aduce o sansa in plus:  sa afli cum poti acum si tu sa iti schimbi relatia cu... lumea.

CE FACEM:
• Exploram cauzele cele mai probabile ale conflictelor, pana ajungem la ... esenta lor;
• Scoatem la lumina tainele comunicarii din inima, ale intelegerii si relatiilor durabile;
• Exersam comunicarea „din inima” si invatam ce inseamna cu adevarat influentarea;
• EXPERIMENTAM impreuna si dobandim LINISTEA in orice fel de relatii.

CE OBTINETI: 
Veti sti, cu "instrumentele” si cunoasterea dobandite, cum sa va mentineti stabile si sa va infrumusetati relatiile pe care le aveti, cu oricine... 

CAT:
Indrazniti sa investiti 70 de lei.

CU CINE:
- Mircea Caster, NLP Practitioner (Programare Neuro-Lingvistica - certificat IANLP), specialist in Comunicare cu peste 20 de ani de exprienta. Alte referinte: Master-healer (cu Rune Heivang – SoulPilot), Silva Mind, EFT si altele.

UNDE:
Locatia va fi anunţată cel mai tarziu cu 36 de ore inainte de inceperea evenimentului tuturor participanţilor înscrişi

ATENTIE
Este de dorit sa completati formularul pe care il gasiti la: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDVwc3R4X3h4X3ByNDh...
Ne este extrem de util acest lucru, ca sa putem previziona un numar real al participantilor si in baza acestuia sa decidem sala in care se va desfasura evenimentul.
Aceasta inregistrare va asigura locul la un eveniment care poate sa va influenteze semnificativ viata, de acum inainte si va poate consuma un minut, cel mult doua.

Locatia va fi anunţată cel mai tarziu cu 24 de ore inainte de inceperea evenimentului tuturor participanţilor înscrişi aici:

INSCRIERE